Szybkie i niezawodne przesyłki kurierskie

Polityka prywatności

Korzystając z serwisu paczkidoholandii.pl akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej.


  1. Kto jest administratorem:

    Administratorem danych osobowych paczkidoholandii.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa danych osobowych jest Z.T.O. "PIOGO", POZNAŃSKA 19K, 66-400 GORZÓW WIELKOPOLSKI, NIP 599-295-44-48 Dane osobowe są gromadzone i przetwarzane tylko do realizacji zleceń w ramach serwisu paczkidoholandii.pl zgodnie z obowiązującą ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.).

  2. Dane osobowe:

    Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki zamawiający paczki wyraził zgodę. W przypadku, gdy zamawiający jednak nie zechce podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

    W ramach realizacji zleceń dane adresowe są udostępniane firmom kurierskim, transportowym, ubezpieczniowym oraz obsługującym płatności elektroniczne. W żaden sposób nie są udostępniane ani sprzedawane osobom czy firmom trzecim. Każda osoba ma prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia ich z bazy danych.

  3. Kontakt

    Paczkidoholandii.pl kontaktują się z Tobą korzystając z podanego e-maila podczas składania zmówienia, oraz w korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.


  4. Zastrzegamy sobie prawo do zmian w naszej polityce prywatności. Osoby odwiedzające nasz serwis obowiązuje zawsze wersja dostępna na tej stronie. ostatnia aktualizacja: 11.05.2016